Auto verkopen doe je zo

0

Nevarez maakt rondjes rond de showroomreinigingsoppervlakken. De dealer had een van de beste verkoopweekends van het jaar tijdens het Memorial Day-weekend.

Rosendo Nevarez maakt glas schoon bij John Hine Mazda in Mission Valley. Nevarez maakt rondjes rond de showroomreinigingsoppervlakken. De dealer had een van de beste verkoopweekends van het jaar tijdens het Memorial Day-weekend. (K.C. Alfred / The San Diego Union-Tribune)

Dagwaarde van een auto

Er zijn veel oudere dealers die zichzelf niet meteen kleiner maken,” zei Peterson. “Maar wat ze misschien doen is meer merken in één showroom hebben.” dagwaarde auto ouder dan 12 jaar om mee te gaan.

In 2006 besteedde een Lexus-dealer in Newport Beach naar schatting $ 75 miljoen aan de bouw van een uitgebreide faciliteit met een showroom ter grootte van een voetbalveld.

“Het is duidelijk dat dit iedereen naar internet zal verplaatsen, dus het zal van cruciaal belang zijn dat de interfaces en de websites extreem gemakkelijk te gebruiken worden – een beetje zoals Amazon of zoiets”, zei Peterson. “En ook dat het financieringsproces wordt ontwikkeld tot waar je het online kunt doen, als je de handtekeningen van DocuSign of op afstand kunt doen. auto online verkopen is sneller.

Verkopen van een auto

De meer opgewekte toon in San Diego wordt overal in de staat weerspiegeld. Alle 160 dealers die reageerden op een enquête die woensdag door de California New Car Dealers Association werd vrijgegeven, zeiden dat hun showrooms open zijn en 94 procent meldde meer verkeer.

“Er zijn veel opgekropte zaken”, zegt Campos, die schatte dat zijn dealerschap ongeveer 90 van de ongeveer 100 ontslagen of ontslagen werknemers heeft teruggebracht. “Klanten zijn het zat om binnenshuis opgesloten te zitten, ze willen al maanden een auto kopen.”

Maar de enquête benadrukte ook de financiële gevolgen van de sluiting. Sinds half maart rapporteerde 54,5 procent van de dealers een omzetdaling van 30 tot 60 procent. Nog eens 25 procent zei dat de omzet was gedaald tussen 60 en 80 procent.

“Dat zijn geweldige recessienummers”, zegt Brian Maas, de president van de nieuwe autodealersgroep. “En het duurde 2 1/2 jaar voordat die daling plaatsvond en dit gebeurde in acht weken.”

Een van de eerste dingen die potentiële autokopers tegenkomen in het “nieuwe normaal” is aandacht voor sociale afstandsrichtlijnen en netheid.

De Toyota-dealer in Escondido heeft bijvoorbeeld een tweetal arbeiders uit de detailhandel gehaald en omgevormd tot fulltime schoonmakers die constant in de fabriek rondcirculeren en tafels, bureaus, deurgrepen en computers afvegen.

Related Posts