Bitcoin Day Trading Tips: hoe te profiteren van scalperen?

0

Digitex CEO Adam Todd heeft zijn carrière gemaakt op basis van een handelstechniek genaamd scalping. Het is een zeer succesvolle strategie voor de handel in futures voor handelaren op korte termijn – onder de juiste voorwaarden. Als de omstandigheden goed zijn, kunt u in elke markt leren scalperen. Hier deelt Adam zijn tips en inzichten voor het implementeren van uw eigen winnende scalping-handelsstrategie.

Risico’s minimaliseren en op korte termijn handelen

Als een succesvolle handelaar in futures en sportweddenschappen was mijn handelsstijl altijd meer gericht op het vermijden van verloren transacties dan op het rijden op de winnaars. En de manier waarop ik dat deed, was om mijn transacties zo kort mogelijk te houden. Ik ontdekte dat hoe langer ik een positie bekleedde, hoe groter het risico dat mijn positie een verliezer zou worden.

Er leek een direct verband te bestaan tussen mijn succes en hoe weinig tijd ik een positie bekleedde voordat ik weer plat ging. Hoe korter de tijd in een positie, hoe groter de kans dat die handel geen verliezer was. Dit was hoogstwaarschijnlijk te wijten aan de aard van mijn handelsselectieproces dat voor het grootste deel van de tijd vlak zou zijn, waarbij ik af en toe de markt in en uit stal en steelde enkele tick-winsten van grotere bewegingen toen het momentum toenam.

Mijn scalpeerstrategie bestond in feite uit het beoordelen wanneer het momentum hoog genoeg is om de beweging nog 30 seconden vol te houden. Als ik binnen dat tijdsbestek niet minstens één tikwinst behaalde, was er geen reden om in die handel te blijven. Ga hier om meer informatie te krijgen over exchanges zoals bitvavo en bitcoin meester.

Succesvolle scalpers raken niet vastgebonden met het leren over de activa

Als jonge pittrader had ik geen idee wat een Bund-futures-contract eigenlijk was of waarom het zo vaak rondging. Later, als handelaar in sportweddenschappen, wist ik niet eens de naam van het paard waarop ik honderden weddenschappen plaatste en plaatste. Toch zou ik weken en soms maanden fulltime handelen als scalper zonder een enkele verliezende dag te hebben.

Scalperen op korte termijn vereist geen fundamentele kennis van het onderliggende instrument waarop u handelt. Zodra je een positie hebt ingevoerd, wil je deze verlaten, hopelijk met een of twee tick-winst, maar bereid om het te krabben of een tick te verliezen zonder enige emotionele binding met het vak.

Deze stijl van ultrakorte, handmatige handel is arbeidsintensief en vereist de volledige concentratie en aandacht van de handelaar. Je kunt geen e-mails checken en op Facebook kijken en willekeurige artikelen over crypto-handel lezen terwijl je aan het scalperen bent om te winnen.

Bovendien hoef je niet te weten wat er aan de hand is. Het maakt niet uit waarom een prijs beweegt als u een hoofdhuidhandelaar bent, want welke kant het ook op gaat, u zult het volgen.

Scalperen mag geen tegengestelde handelsstijl zijn, omdat de actieve benadering betekent dat je jezelf heel snel in een enorme puinhoop kunt brengen. De veiligste manier van scalperen is simpelweg de prijs volgen, erin springen wanneer het momentum het hoogst is en dan snel uitstappen.

Het is eigenlijk beter om geen mening of kennis te hebben van de koersrichting op lange termijn van het onderliggende instrument, zodat het niet van invloed is op uw vermogen om tegen deze mening in te gaan bij deze korte termijn hoofdhuidtransacties.

Related Posts